HiDew je italijanska kompanija koja se bavi projektovanjem, proizvodnjom i unapređivanjem opreme i sistema za ventilaciju i klimatizaciju. Njihova specijalnost su odvlaživači vazduha, po kojima su najpoznatiji i koji imaju široku primenu u ugostiteljstvu i industriji, ali i u privatnim rezidencijalnim objektima. Osim toga, proizvode još i toplotne pumpe voda-vazduh, rekuperatore toplote, kao i elemente opreme za ventilaciju.

HiDew je relativno mlada, ali izuzetno dinamična kompanija koja raste i neprestano se prilagođava potrebama tržišta. Deo su Galletti grupe, koja postoji već više od jednog veka i spada u vodeće igrače u oblasti klimatizacije.   

Odvlaživači vazduha za koje se HiDew specijalizovao mogu se koristiti u industriji, bazenskim prostorijama svih tipova i veličina, ugostiteljskim objektima, vinarijama, muzejima, i uopšte svim prostorijama gde je cilj da se relativna vlažnost vazduha snizi do određenog nivoa. Izuzetno su efikasni i tihi, a njihov dizajn je dovoljno raznovrstan da se mogu uklopiti u bilo koji enterijer. Izbor i dimenzionisanje opreme za odvlaživanje je izuzetno olakšano za projektante koji koriste HiDew opremu, što ubrzava i pojednostavljuje čitav proces. Naša kompanija je ponosni zastupnik firme HiDew za Srbiju.