Za grejanje i hlađenje pojedinačnih prostorija nudimo inverterske lokalne klimatizere sa odvojenom spoljnom i unutrašnjom jedinicom (split sistemi).

Najjednostavnija varijanta split sistema koju imamo na raspolaganju podrazumeva jednu spoljašnju i jednu unutrašnju jedinicu, koje u letnjem periodu ostvaruju rashladni efekat izvlačenjem toplote iz unutrašnjih prostorija ka spoljašnjoj sredini, dok se u zimskom periodu jednostavnim okretanjem ciklusa postiže grejanje unutrašnjih prostorija.

  U ponudi su i multi split sistemi, gde je moguće povezati do 5 unutrašnjih jedinica na jednu spoljašnju, čime se postiže veća efikasnost sistema i ušteda energije.

Unutrašnje jedinice su zidnog tipa (hi wall), kanalske (za skrivenu ugradnju), kasetne(za ugradnju u spušteni plafon) i parapetne (podne).

Mi vam nudimo Panasonic linije split sistema RAC za korišćenje u domaćinstvima i stambenim objektima.

Moguće je upravljanje radom klima uređaja sa daljine, pomoću aplikacije dostupne za Android i IOS smart telefone, tablete i kompjutere sa internet konekcijom. Jednostavna kontrola klima uređaja na licu mesta se ostvaruje preko bežičnog daljinskog upravljača, kompatibilnog sa komunikacionim priključkom integrisanim u unutrašnju jedinicu.

Najčešće korišćeni freon kod split sistema je R32. Garancija na čitav uređaj je 2 godine, a garancija na kompresor je 5 godina.

Za pouzdan rad tokom čitave godine, a naročito tokom niskih spoljnih temperatura, preporučujemo naš najprodavaniji top model ETHEREA, sa energetskom klasom A+++ , specijalnim sistemom prečišćavanja vazduha Nanoe i WI FI upravljanjem mobilnim telefonom.