Izrada projekata ventilacije i ugradnja ventilacionih sistema predstavljaju sastavne delove većine projekata termotehničkih instalacija. Sa ponosom možemo da kažemo da imamo dugogodišnje iskustvo rada u ovoj oblasti. Projektovali smo i ugradili više desetina sistema ventilacije, od jednostavnih rešenja za privatne kuće i vikendice, preko kancelarija, poslovnih prostora i industrijskih postrojenja, do velikih sistema predviđenih za hotele i restorane najviše kategorije.

Naša kompanija koristi opremu nekih od vodećih proizvođača iz ove oblasti. Posebno smo ponosni na klima komore kompanije Mitsubishi Electric Hydronics – Climaveneta, koje se sa uspehom koriste širom sveta u objektima raznih namena, a čije projektovanje i instalacija predstavlja uigran proces u kome učestvuju naši inženjeri i instalateri.  

Takođe, prilikom projektovanja ovih sistema posebnu pažnju posvećujemo izboru i ugradnji ventilatora, u čemu imamo podršku kolega iz kompanije Ruck čiji smo ponosni zastupnici.

Oblast koju naročito razvijamo u poslednje vreme jesu novi trendovi u projektovanju, sa akcentom na savremene programske pakete (Revit, MagicCAD) koji omogućavaju izradu 3D crteža, unapređenje proračuna i ubrzavanje procesa izrade projekta.